Goldene Gans Frauen Francy Turnschuhe Aus Leder Und Wildleder Stern New York Francy

Gode ​​sports trener jobber på Wheel of Success. Det er fire buer til Wheel of Success: 1. Hardt arbeid gjør folk mer trygge. 2. Tillit gjør dem i stand til å vinne. 3. Vinner er hyggelig. 4. Nytelse gjør det harde arbeidet lettere. Og så går hjulet rundt og rundt og suksess kommer stadig oftere. Poenget er at Winning starter med hardt arbeid. Det jeg vet fra å spille mye golf i mange år er at de fleste golfere ikke jobber veldig hardt i sitt spill. De går ut for å leke med håpi deres hjerter. Men de har ikke brukt mye tid på treningsbanen eller i kjøreområdet. De trener ikke og sparer for noen putter før hver runde. Vær ærlig med meg nå hvor mye bruker du på nytt utstyr hvert år? Hvor mye bruker du på leksjoner hvert år? Jeg ville være forberedt på å satse på at gjennomsnittlig golfspiller bruker minst dobbelt så mye på golfutstyr som han/hun bruker på leksjoner. Men leksjoner og praksis er det harde arbeidet med golf. Det er tiden gløper ut baller ned i området som sporer en golf swing. Det er riflet golfgynger som produserer lave score. Så, hvorfor er golfere så uvillige å bruke tid på praksis? Det første og mest åpenbare svaret er tid. De fleste golfere spiller for rekreasjon, Zlatá Hus Db Guľa Hviezda Tenisky Z Kože S Koženým Hviezda Tenisky Tenisky Ggdbå når de har tid til å spille, Goldene Gans Frauen Francy Turnschuhe Aus Leder Und Wildleder Stern New York Francy vil de ikke leke. Men hvis du velger å endre holdningen din og lære å se på praksis som morsomt, kan det hjelpe mye. Øvelsen vil fortsatt mangle sosialiteten til en runde golf, men igjen er du can finn en praksis partner for å gjøre det mer moro og muligens hjelpe deg ved å peke ut åpenbare feil i sving. Poenget er at du trenger å nå et nivå hvor din selvtillit i din evne til å slå tilstrekkelige skudd stiger. Det eneste alternativet til å trene er å utvikle gode Mind-Movies, hvor du kan øve din sving og spore den inn i tankene dine til bildene er så klare at det automatisk vil gjengi seg selv på banen i kampens hete. Gjøre en sving av Mind-Filmer er en spesifikk teknikk som til nå du ville trenge å studere i betydelig dybde hvis du ønsket å nå et nivå av ekspertise hvor du kunne stole på det for å hjelpe deg med å forbedre spillet ditt. Men nå kan du lære en mye raskere måte. Golf Mind-Movies Power Pack har nå blitt publisert. De første reaksjonene fra golfmiljøet er gode. En golfspiller som var en av pre-publikasjonene i denne metoden skrev til meg at hans handikap hadde falt med 9 skudd på bare 2 måneder. Enten du er ny på golf eller en gammel hånd Golf Mind-Movies Power Pack vil nesten sikkert forbedre spillet ditt i nesten ingen tid. Artikkel Tags: Goldene Gans Frauen Francy Turnschuhe Aus Leder Und Wildleder Stern New York Francy Hard Work

Leave a Reply

Your email address will not be published.