Mulheres Ganso De Ouro Tênis Super Star Em Couro Com Sneakers Estrela De Camurça Haus Prata

Har du noen gang prøvd å fiske i vintermånedene? Dette er den tiden alle kommer ut på sjøen. Selv om du ikke eier en båt, kan du fiske de stedene du alltid ønsket.

Her er noen tips om isfiske. Først og fremst trenger du ikke mye fancy utstyr. Et sett med fem tipups og en håndskruer er alt du trenger for å komme i gang.

Et sett med grunnleggende tipups med linje vil koste rundt sytti -Five til hundre dollar. Tipups er en enkel affære hvor du setter krysspinnene på ice med spolen din under vannlinjen. Med mindre det er mye snø på isen, bør dette ikke være et problem da vannvannet vil ut til toppen av hullet ditt. Jeg vet at du sier, hvordan holder du linjen fra frysing? Dette oppnås ved bruk av flettet linje, noen ganger kalt blekksprutlinje. Disse linjene er vanligvis 18-25 pund test. Fyll spolene dine til 1/4 tommer av felgen, for den store som ønsker å kjøre. Etter at du har gjort dette, er det på tide å legge til en leder. Jeg normaltbruk 8-14 pund test monofillament. Hvis du er på en innsjø med en masse

stor fisk, gå med tyngre ledere. Jeg bruker en svivel mellom min blekksprut og leder. Dette gir agn sjansen til å bevege seg uten å vri linjen. Det gjør det også lettere å bytte kroker, bare kjøp de ledede lederne og hek dem på svivelen, og du er klar til å fiske.

Finne Bait

Don? T vet hva fisken er biter på? Et stopp på din lokale agnbutikk får deg noen ganske gode tips om hvaJobber. Det er en god ide å plukke opp et par forskjellige typer baitfish. Du vet aldri hva de biter på i dag. Plukk opp et dusin av to forskjellige typer for å komme i gang. Når du hekser agn på kroken, liker jeg å hekte dem like bak dorsalfinen. De fleste fiskene vil ta agnet bakfra, så du vil ha kroken der den vil gjøre det beste.

På sjøen

Nå er du på sjøen med feller i hånd og du må komme til fisken. Det er her skrapet kommer inn.Enten du velger en håndskruer eller en kraftnegler, trenger du å finne et sted å fiske. Et godt sted å starte er rundt poeng, da fisk bruker disse stedene for å finne agnfisk året rundt. Hvis du vet om et dypt hull innen gangavstand, Златната гъска луксозна марка супер звезда маратонки червено и сребристомалки кожени ниски топ маратонки kan du gå utenom det uten å forsinke det. Fisk vil henge på kantene på hullet og leter etter agnfisk hele året. Få den skruen opp igjen og la 锟 斤 拷 s bor noen hull. Bor et par til å begynne med og

etter at du får et par feller satt opp, bor de andre tre. BJeg er sikker på å sjekke statens lovbok som noen steder begrenser antall feller. Hvis du ikke får noen flagg etter en stund, ikke vær redd for å flytte.

Det handler bare om å komme i gang. Pass på at du er kledd på været for å gjøre dagen mer fornøyelig. Ikke glem barna, Mulheres Ganso De Ouro Tênis Super Star Em Couro Com Sneakers Estrela De Camurça Haus Prata gjør gode løpere når agnespanden er ute etter den siste fellen i kø.

Hold deg varm og godt fiske.

Om forfatteren

Skrevet av Ron Shannon; kontakt på hobbit@midmaine.com

Outdoors WitH Ron på www.outdoorswithron.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.